top of page
  • anuhaaltonen

Ehdolla Kokoomusnaisten varapuheenjohtajaksi

Kokoomuksen Naisten Liiton edustajakokous järjestetään 18.-19.11.2023 Hyvinkäällä. Kokouksessa valitaan seuraavalle kaksivuotiskaudelle puheenjohtaja, kaksi varapuheenjohtajaa ja liittohallituksen jäsenet varajäsenineen. Kaksi vuotta liittohallituksen jäsenenä toimineena olen ehdolla varapuheenjohtajaksi.


"Haluan varapuheenjohtajana rakentaa tiivistä yhteistyötä liittohallituksen, keskustoimiston, piirien ja paikallisyhdistysten kesken, jotta Kokoomusnaiset olisi yhteiskunnassa entistä vaikuttavampi tekijä. Seuraavan liittohallituskauden aikana käydään laajaa kokoomusnaisten osallistumista vaativat kunta- ja aluevaalit. Tehokkaasti ja innostuneesti yhdessä toimien voimme kasvattaa jäsenmääräämme, löytää uusia toimintatapoja ja vaikuttamiskanavia sekä saavuttaa erinomaisen vaalituloksen. Liiton vakaasta taloudesta ja kohderyhmät tavoittavasta viestinnästä täytyy huolehtia, jotta voimme keskittyä tärkeimpään tehtäväämme, poliittiseen vaikuttamistyöhön.


Mahdollisuuksien maailma -tavoiteohjelmaan kirjattuja teemoja ja tavoitteita täytyy edistää sinnikkäästi, mutta samalla tulee pysyä ajan hermolla ja ottaa rohkeasti kantaa myös muihin yhteiskunnan ajankohtaisiin asioihin sekä tehdä uusia, Kokoomusnaisten omia avauksia. Liittomme tulee olla verkostoitunut yhteiskunnallisen keskustelun edelläkävijä ja ratkaisujen esittäjä. Vaikutetaan vahvasti – puhutaan politiikkaa.


Kokoomusnaisiin tuon oman osaamiseni ja kokemukseni talous- ja henkilöstöjohtamisesta sekä projekti- ja kehittämistyöstä. Toimin Kokoomusnaisissa ja puolueessa monilla organisaatiotasoilla. Mikään osaaminen yksin ei kuitenkaan vie Kokoomusnaisia eteenpäin, vaan siihen tarvitaan tekoja. Olen tiimipelaaja ja tekijätyyppi, joka haluaa kehittää Kokoomusnaisten toimintaa kanssanne."

16 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page