top of page
  • Writer's pictureAnu Aaltonen

Varsinais-Suomen Kokoomusnaisten esityksestä ehdolla Kokoomusnaisten varapuheenjohtajaksi

Updated: Mar 7, 2023
TASA-ARVO, VÄLITTÄMINEN JA KANNUSTAMINEN Haluan edistää tasa-arvoista, kannustavaa ja välittävää yhteiskuntaa. Lapsilla ja nuorilla täytyy olla edessään turvallinen elämä, jossa hyvinvoinnista huolehditaan, jossa koulutus turvataan ja työmahdollisuuksia löytyy jokaiselle. Elämä, jossa ikääntyminen on arvokasta. Haluan, että suojelemme ympäristöä tulevia sukupolvia varten. Kokoomusnaisten erinomainen Mahdollisuuksien maailma -tavoiteohjelma antaa selkeät askelmerkit toiminnallemme tässä työssä.

ME Jokaisen Kokoomusnaisten jäsenen täytyy tuntea olevansa vaikuttava ja arvokas osa yhteisten tavoitteiden eteen tehtävää työtä - koska yhdessä olemme enemmän! Lisätään jäsenmäärää ja vaikutuskanavia. Hyödynnetään ja jaetaan parhaita toimintamalleja. Luodaan houkutteleva tekemisen ilmapiiri, johon vaikuttamisesta kiinnostuneiden naisten on luontevaa ja helppoa tulla mukaan.

MINÄ Työskentelen kehitysjohtajana vaateteollisuudessa, ja olen kahden nuoren aikuisen ja kahden teinin äiti. Toimin Varsinais-Suomen Kokoomusnaisten ja Kokoomuksen Salon Kunnallisjärjestön varapuheenjohtajana. Olen Salon kaupunginhallituksen jäsen. Politiikan ja aktiivisen yhdistystoiminnan lisäksi vapaa-aikani kuluu liikunnan ja lukemisen parissa. Olen tiimipelaaja ja ideoiva tekijätyyppi. Katson Kokoomusnaisten toimintaa vielä tuorein, mutta jo moneen rooliin ehtineen silmin.


MINUT TAVOITTAA: Anu 044 2624 602 anuhaaltonen@gmail.com

24 views0 comments

コメント


bottom of page